¡Atencion!

0
91

Malagan päivälehti MálagaHoyn 23.9.2019 numerossa kolumnisti Eduardo Jordá osuu nasevasti ongelmaan, joka meistä monia, ehkä erityisesti nuoria koskettaa. Emme osaa enää keskittyä mihinkään. Vähänkin ponnisteluja vaativa teksti osoittautuu ylivoimaiseksi. Uusi sukupolvi on kykenemätön käyttämään hyväksi muistiaan ja käsittelemään vähänkin vaativampia asiakokonaisuuksia. Aikuiset ovat jääneet ylivilkkaan teinin tasolle. Emme kykene enää vastustamaan sosiaalisen median houkutuksia, emmekä pysty enää keskittymään oikein mihinkään. Opettajat ovat pulassa keskittymiskyvyttömien lasten ja nuorten kanssa. Hän lopettaa kolumnin osuvasti sanoin: Elämämme elokuva lipuu huomaamatta nenämme edestä ohitsemme, kun meidän kaiken huomiomme vie meidän kännykkämme. Tutustu kolumniin tarkemmin! https://www.malagahoy.es/opinion/articulos/Atencion_0_1393660752.html