Sevillan Coripessä erikoinen pääsiäistapahtuma

0
205

MalagaHoy kertoo 23.4.2019 numerossaan Sevillan Coripen kylän erikoisesta vanhasta perinteestä. Se sai alkunsa Juudasta esittävän nuken polttamisesta. Viime vuosina olkinukkeen on haluttu yhdistää jonkun yhteisöä ja sen sääntöjä rikkovan henkilön ulkonäkö. Viimeksi nukke esitti lapsen murhaajaa. Nyt se oli puettu esittämään Katalonian maanpaossa olevaa kapinallista entistä presidenttiä Carles Puigdemontia. Se on aiheuttanut paheksuntaa ja seurauksena voi olla oikeusjuttu. Kyläläiset haluavat laittaa koko tapahtuman ironian piikkiin. Tapahtuma, jolla turistejakin halutaan houkutella, on tosin luonteeltaan aika raju. Nuken olkia kostutetaan bensiiniin ja nukkeen ammutaan niin kauan että se syttyy palamaan. Varoitus:Seuraavat linkit sisältävät osin alaikäisille ei suositeltavia kohtia. Tutustu tarkemmin uutiseen! Lue tarkemmin muista nukkeen liitetyistä henkilöistä!